0

Priveste-ti creatia

Posted by TheProsecutor on 19:32
Suntem fiinte sociale si implicit, avem nevoie de multa interactiune cu cei din jur. Din marea gradina a oamenilor , se disting acei indivizi pe care, probabil, ii vom avea alaturi toata viata-prietenii. Si prietenia se bazeaza pe iubire, caci daca nu s-ar baza pe ea, atunci ar deveni efemera si inutila, neavand pe ce sa se fundamenteze. Este daca vreti, precum o casa. Daca fundatia este de calitate (si ce calitate mai mare decat iubirea poate cunoaste un suflet?), atunci ea rezista amenintarilor timpului. Vorbesc, evident, de prietenia adevarata. Si in mainile celor dragi ne incredintam gandurile intime, teama, fericirea, dar mai ales increderea. Daca noi spunem ca ceva nu este in regula sau ne deranjeaza, din respect pentru noi, si prietenii nostri vor vedea lucrurile la fel. Uneori, ne vor urma orbeste. Si asta nu e bine.
M-am confruntat azi cu un val de ura neintalnit fata de o alta persoana. Dar nu pot sa nu va intreb, de dragul unei dreptati universale, voi stiti de ce simtiti ura pentru unele persoane, sau impartasiti doar sentimentele altora, fara vreaun motiv anume?
Privti-va cu atentie creatia. Caci de multe ori contextul pe care il creati poate fi injust. Ganditi pentru voi.
Dies irae! Dies illa

Copyright © 2009 Blogul cu titlu in constructie All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Blogger Templates | Blog Themes