1

Today

Posted by TheProsecutor on 20:26
It is a good day to start over, rethink, re-breathe, relive. It is the perfect day to change something, feel good, be optimistic, smile. It is the right day to hope, feel, rejoice. It is the day to say- good, today I am going to make a change. It is the the day to love, or hope, or love to hope. Anyway, this is the day of no regrets. no shame. no constraints. it is the day to say- i'm still in love with you.
For there's a:
Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here nor there

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Din curiozitate

Posted by X and Y on 18:12 in
Ati fi de acord cu introducerea pedepsei capitale in legislatia Romaniei?
Da, as fi de acord
Nu, nu as fi de acord
  
pollcode.com free polls

0
Posted by X and Y on 12:38 in
Song of the day


Tegan and Sara - The Cure

1

Can it?

Zilele trecute am fost intr-o stare de contemplare, si de fiecare data, cand devin nostalgic, imi pun aceleasi intrebari: mai exact, contest lucrurile pe care le credeam adevaruri absolute. Si il confirm pe Churchill cand spune ca ceea ce ne aduce necazuri nu este ceea ce nu stim, ci ceea ce stim sigur si nu este adevarat. Asadar, ma intreb acum, daca iubirea poate totusi sa invinga totul, indiferent de circumstane. Daca in forma ei pura, poate trece peste barierele cotidianului si sfidator sa zambeasca cu un "v-am spus eu" pe fundal? Daca un suflet iubeste un alt suflet, garanteaza cineva ca va izbuti iubirea? Eu zic ca da. Iar experienta(nu, nu experienta, simtirea, caci eu iubesc cu sufletul si condamn cu mintea)mi-a demonstrat ca ceea ce cred nu e adevarat. Daca un suflet iubeste un alt suflet, va izbuti iubirea? Nu neaparat. Dar trebuie? Ar fi frumos fara dar si poate. Doar ca, spunea Rebreanu ceva frumos- te iubesc pentru ca ma iubesti. Asta nu e iubire, e un schimb, iti satisfac o nevoie de dragul reciprocitatii. Te iubesc pentru ca te iubesc si nimic mai mult. Aici incepe iubirea. Iti multumesc ca te iubesc- iata cantecul iubirii. Ori, eu cred ca daca iubesti pe cineva, atunci ai mereu persoana aceea in inima ta, si nu pleaca indiferent ce se intampla.
Si tunci, can it? Can love conquer all? It might, but i guess the feelings that the struggle gives you is more important than the reward itself.
Ma uit la voi si imi dati speranta. Ma uit la voi si am indoieli. Ma uit la voi si totusi cred. Si asta e lectia voastra, ca dupa atata timp, totusi mai cred in ceea ce simtiti. So can it? it could!

0
Posted by X and Y on 23:37

0

Winter Song by Katherine Mansfield

Posted by X and Y on 19:16

Rain and wind, and wind and rain.
Will the Summer come again?
Rain on houses, on the street,
Wetting all the people's feet,
Though they run with might and main.
Rain and wind, and wind and rain.

Snow and sleet, and sleet and snow.
Will the Winter never go?
What do beggar children do
With no fire to cuddle to,
P'raps with nowhere warm to go?
Snow and sleet, and sleet and snow.

Hail and ice, and ice and hail,
Water frozen in the pail.
See the robins, brown and red,
They are waiting to be fed.
Poor dears, battling in the gale!
Hail and ice, and ice and hail.




I wasn't ready for winter yet.

0

Priveste-ti creatia

Posted by TheProsecutor on 19:32
Suntem fiinte sociale si implicit, avem nevoie de multa interactiune cu cei din jur. Din marea gradina a oamenilor , se disting acei indivizi pe care, probabil, ii vom avea alaturi toata viata-prietenii. Si prietenia se bazeaza pe iubire, caci daca nu s-ar baza pe ea, atunci ar deveni efemera si inutila, neavand pe ce sa se fundamenteze. Este daca vreti, precum o casa. Daca fundatia este de calitate (si ce calitate mai mare decat iubirea poate cunoaste un suflet?), atunci ea rezista amenintarilor timpului. Vorbesc, evident, de prietenia adevarata. Si in mainile celor dragi ne incredintam gandurile intime, teama, fericirea, dar mai ales increderea. Daca noi spunem ca ceva nu este in regula sau ne deranjeaza, din respect pentru noi, si prietenii nostri vor vedea lucrurile la fel. Uneori, ne vor urma orbeste. Si asta nu e bine.
M-am confruntat azi cu un val de ura neintalnit fata de o alta persoana. Dar nu pot sa nu va intreb, de dragul unei dreptati universale, voi stiti de ce simtiti ura pentru unele persoane, sau impartasiti doar sentimentele altora, fara vreaun motiv anume?
Privti-va cu atentie creatia. Caci de multe ori contextul pe care il creati poate fi injust. Ganditi pentru voi.
Dies irae! Dies illa

0

Si ploua, ploua, ploua

Posted by X and Y on 19:55



Voltaj - Ploua

0

The Anticrosses

Posted by X and Y on 00:13 in
Azi am dat peste melodia ta si mi-am adus aminte, desi nu am notat nimic. Doar nisip, nisip, nisip si verdele padurii in strafundul gandurilor tale. Cartea aia cu doua coperti negre si semne pe piele. Si in nepasarea ta in orasul cu stele tu simteai doar dupa intuneric.

Bun ascunzis e lumea noastra. Intr-o luna plina. Un ritual.



Ce frumos era.

2
Posted by X and Y on 17:44



Nu ma mai inspira nici padurea, nici privirea lor, nici albastrul de dimineata, nici linistea, nici castanele strivite, nici razele soarelui. Nu mai fac poze, nu mai scriu, nu mai desenez, si iar nu ma mai recunosc printre ei.



Lasati-ma sa dorm toamna asta sub frunze moarte pe o strada goala.
Lasati-ma sa ma ascund intr-o cochilie goala de melc in ploaie.




(Image source here)

0

If Movies Were Real

Posted by X and Y on 17:35 in


"Ow! My English tea bags!"

0

Fille de grands chemins

Posted by X and Y on 22:58

1
Posted by X and Y on 21:12 in
Who is B. ?

0

Stiti, mie nu-mi plac titlurile asa de mult

Posted by X and Y on 19:16 in


Bucata de sticla din inelul meu straluceste. In ciuda faptului ca nu e diamant, straluceste.

Asa e si cu oamenii.



Poets of the fall - Lift

Copyright © 2009 Blogul cu titlu in constructie All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Blogger Templates | Blog Themes